• TICA në Stacion
TICA në Stacion
TICA në Stacion

24 Shtator 2007, ora 19:00

TICA- Tirana Institute of Contemporary Art është qendra e parë artit bashkëkohor në Shqipëri. TICA është themeluar me 2006 dhe është duke drejtuar një program aktiv me ekspozita, shfaqje të filmave dhe punëtori.

Një pjesë e rëndësishme e programit të TICA, është programi rezidencial tri-lateral për artist.
Ky programi rezidencial ofron mundësinë që një artist nga Shqipëria, një nga pjesa tjetër e Ballkanit dhe një nga pjesa tjetër e botës të jetojnë dhe punojnë me projektet e tyre në Tiranë për dy muaj.

Një nga themelueset dhe udhëheqset e projektit Tina Finnas do të prezantoj për TICA të Hënën me 24 Shtator, në ora 19:00, në Stacion- Qendra për Art Bashkëkohor, Prishtina.