• Duo Doneda/Kocher: Muzikë e improvizume
Duo Doneda / Kocher: Muzikë e improvizume

Duo Doneda / Kocher: Muzikë e improvizume

1 Dhjetor 2009, ora 20:00

Ky koncert ban pjesë në një gjiro e cila të drejton kah Europa Jug-Lindore. Michel Doneda (F), një muzicient i jashtëzakonshëm i skenës së improvizimit dhe Jonas Kocher (CH) ndalen në qytetet si Cyrihu, Lublana, Beogradi, Sarajeva, Sofia, Shkupi, Prishtina dhe Stambolli. Kjo mramje shënjohet me një përdorim të hareshëm të tingullit, zhurmës dhe enërgjisë tu e kriju një muzikë sa abstrakte aq edhe të edhe fuqishme.

Ky koncert ju fton në një udhëtim akustik t'thellë e ogurmirë në gjithësinë e ngjeshun dhe enigmatike të tingullit.

Ky koncert asht pjesë e Programit Hapesinor, një modul pune i Stacion- Qendra për Art Bashkëkohor Prishtinë

Hyrja nuk paguhet.