• Artists of Tomorrow Award 2022
Fituesit dhe finalistët
Çmimi “Artistët e së nesërmes” në Kosovë për herë të parë u organizua në vitin 2002.

Në edicionin e parë fitues ishte Tahar Alemdar.

Në edicionet me radhë fituesit e çmimit ishin: Jakup Ferri (2003), Kadër Muzaqi (2005), Fitore Isufi-Koja (2006), Fatmir Mustafa (2007); Bekim Glloku (2008), Miranda Thaqi (2009), Loreta Ukshini (2010), Astrit Ismaili (2011), Majlinda Hoxha (2012), Artan Hajrullahu (2013), Doruntina Kastrati (2014), Arbërore Sylaj and Dardan Zhegrova (2016), Meriton Maloku (2017), Qëndresë Deda(2018),
Somer Şpat (2019), Brilant Milazimi (2020) dhe Enxhi Mehmeti (2021).

Finalistët e çmimit “Artistit e së nesërmës” 2021 ishin:
Uresa Ahmeti, Endrit Jashanica dhe Enxhi Mehmeti.