• Shkolla Verore si Shkollë
Programi Publik
Programi i Ligjeratave dhe Prezentimeve Publike të organizuara gjatë Shkolla Verore si Shkollë 2018 shërben si platformë e përbashkët për udhëheqësit e kurseve, studentët, dhe publikun.

Orari i ligjeratave dhe prezentimeve publike të Shkolla Verore si Shkollë 2018:

E Hënë, 16 Korrik, 2018
19:00 Prezentim nga Mladen Dolar, Klubi i Boksit
21:00 Hapja e ekspozitës “JAKUP FERRI: VIDEOING”, projekt kuratorial nga Albert Heta, Kino ARMATA

E Martë, 17 Korrik, 2018
19:00 Prezentim nga Julieta Aranda, Klubi i Boksit
20:00 Prezentim nga Anri Sala, Klubi i Boksit

E Mërkurë, 18 Korrik, 2018
20:00 “IF DHE ONLY IF”, një intervenim nga Anri Sala, Klubi i Boksit
22:00 Sesion DJ nga Julieta Aranda, Soma Book Station

E Enjtë, 19 Korrik, 2018
19:00 Sesioni Publik i Kursit 7 me Milica Tomić dhe Branimir Stojanović, Klubi i Boksit

E Premte, 20 Korrik, 2018
19:00 Prezentim nga Milica Tomić, Klubi i Boksit
20:00 Prezentim nga Miran Mohar, Klubi i Boksit

E Shtunë, 21 Korrik, 2018
19:00 Black Wave of Yugoslav Film me Branimir Stojanovic dhe Sezgin Boynik
Material Cituës: Dušan Makavejev, Nevinost bez zaštite (Innocence Unprotected), 1968, 1h 15min, Klubi i Boksit
22:00 Sesion DJ nga Sezgin Boynik, Soma Book Station

E Hënë, 23 Korrik, 2018
19:00 Prezentim nga Sezgin Boynik
20:00 Prezentime nga Brigita Antoni, Meriton Maloku, Remijon Pronja, dhe Zorica Zafirovska, në diskutim me Donjetë Murati, Klubi i Boksit

E Martë, 24 Korrik, 2018
19:00 Prezentim nga Linda Gusia, Klubi i Boksit
20:00 Prezentim nga Bernhard Rüdiger, Klubi i Boksit

E Mërkurë, 25 Korrik, 2018
19:00 Përformancë nga Dardan Zhegrova, Klubi i Boksit
20:00 Përformancë nga Danilo Prnjat, Klubi i Boksit

E Enjtë, 26 Korrik, 2018
19:00 Prezentim nga Felix Gmelin, Klubi i Boksit
20:00 Prezentim nga Sami Khatib, Klubi i Boksit

E Premte, 27 Korrik, 2018
19:00 Prezentim nga Nita Luci, Klubi i Boksit
20:00 Prezentim nga Boris Buden, Klubi i Boksit

E Shtunë, 28 Korrik, 2018
19:00 Black Wave of Yugoslav Film me Boris Buden dhe Sami Khatib
Quotation material: Živojin Pavlović, Kad budem mrtav i beo (When I am Dead dhe Gone), 1967, 1h 19min, Klubi i Boksit
22:00 Sesione(t) DJ nga Sami Khatib, Soma Book Station

E Hënë, 30 Korrik, 2018
19:00 Prezentim nga Laura J Kurgan, Klubi i Boksit
20:00 Prezentim nga Thomas Keenan, Klubi i Boksit

E Martë, 31 Korrik, 2018
19:00 Prezentim nga Kate Fowle, Klubi i Boksit
20:00 Prezentim nga Zdenka Badovinac, Klubi i Boksit

E Mërkurë, 1 Gusht, 2018
19:00 Prezentim nga Alenka Zupančič, Klubi i Boksit
E Enjtë, 2 Gusht, 2018
17:00 Fundi i Kursit “Serious Immobilities” Performancë,  Klubi i Boksit
21:00 Koncert Autorial Liburn Jupolli, Klubi i Boksit


EKSPOZITAT
JAKUP FERRI: VIDEOING, projekt kuratorial nga Albert Heta. Vendi: Kino Armata, Sqr. Zahir Pajaziti n.n., Prishtinë 10000, Kosova

IF DHE ONLY IF, intervenim nga Anri Sala
Vendi: Klubi i Boksit, Str. Mark Isaku n.n., Prishtinë 10000, Kosovo

MUSEUM OF AMERICAN ART IN PRISHTINA
Vendi: Stacion – Qendra për Art Bashkëkohor Prishtinë, Str. Henrik Bariç No.23, Prishtinë 10000, Kosovo